sobota 9. listopadu 2013

Nové "básně" na mém novém blogu!

Děkuji Vám všem, kteří se zde občas zastavíte a přečtete si moje "básně".
Většina z těch, které jsem kdysi napsala a u kterých jsem měla dojem, že by stálo za to je zde uveřejnit, je stále k nalezení pouze zde.

Má původní představa, že je budu pomalu přenášet na www.zitjak.wordpress.com a doprovázet průvodními texty (a to je již několik měsíců stará) stále ještě nedošla naplnění :-) Pod mými prsty vznikají další a další články, k mému úžasu podobným způsobem jako vznikají mé poetičtější texty, a na to vracet se k těm starým mi nějak nezbývá čas.

Dokonce uvažuji o tom, že vyberu pár svých nejlepších textů, napíšu k nim ty průvodní články a vydám knižně. To už by byla jiná motivace :-)

Zato na www.zitjak.wordpress.com můžete nalézt pár zbrusu nových básní:
třeba o lásce:
http://zitjak.wordpress.com/2013/10/15/laska/
http://zitjak.wordpress.com/2013/10/07/loved-and-protected/

nebo o bdělosti:
http://zitjak.wordpress.com/2013/09/24/bdelost/

nebo o džungli (Komenský raději říkal Labyrint... úryvky z jeho knihy na mém novém blogu také najdete):
http://zitjak.wordpress.com/2013/09/28/dzungle/

Budu ráda, když se u mě na chvilku zastavíte (toho shonu a lítání máme všichni dost, co myslíte?). Snad u mě naleznete něco zajímavého...

AP

2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Tak jsem ji nakonec vydala :-)) Jmenuje se Žít je umění milovat (a to teď a tady!) :-) A není to jen soubor básní - je to mnohem víc :-) A vždycky, když si nevím rady, tak v ní listuju a hledám inspiraci :-))) https://zitjak.wordpress.com/zit-je-umeni-milovat-a-to-ted-a-tady-ebook-smysl-zivota-vnitrni-klid/

      Vymazat